Jett Rebel komt heel dichtbij, zonder toeters en bellen

13 okt , 13:39 Nieuws
jett rebel theatertour liggend close ctessa huijzer
VEENENDAAL - Multi-instrumentalist Jett Rebel, bekend van onder andere De Wereld Draait Door, weet regelmatig zijn publiek te verbazen met zijn muzikaliteit en kunde. Met zijn nieuwe tour What just happened? wil hij die verbazing doorzetten. Op vrijdagavond 18 oktober komt Jett naar Theater Lampegiet voor een wel heel intieme show vol verrassingen.  
Jett Rebel is al ruim tien jaar een naam in de Nederlandse muziekindustrie. Al vrij vroeg in zijn carrière werd hij uitgeroepen tot 3FM talent, waarna zijn eerste hits Louise en Tonight al snel over de publieke omroep te horen waren. Jett werd een graag geziene gast bij De Wereld Draait Door en liet daar altijd vol overtuiging zijn eigen muziek horen, maar schroomde ook niet voor verschillende covers van zijn favoriete, muzikale helden.
Nu duikt Jett Rebel het theater in met zijn theatertour What just happened? Een titel die niet alleen wijst op de show zelf, maar ook op het moment in de tijd waarin de wereld zich momenteel verkeert. Want wie vraagt er zich nu niet zo nu en dan af: wat is er nou net gebeurd? De wereld lijkt steeds onpersoonlijker te worden en daarmee verliest het intimiteit. Juist dat wil Jett Rebel nu tegengaan.
Tijdens What just happened komen Jett en het publiek voor één avond bij elkaar tijdens een show die vol verrassingen zit voor iedereen. Eén man, een paar instrumenten en zijn stem. Zo dichtbij dat het publiek hem bijna kan aanraken. Samen wil Jett op een muzikale reis gaan waarbij je de muziek kan horen, maar vooral kan voelen. Terug naar de basis, zonder overdreven toeters en bellen. Muziek op z’n puurst.
Meer informatie Vrijdag 18 oktober 2024 in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €29,50 exclusief pauzedrankje via www.lampegiet.nl.
(foto: Tessa Huijzer)