Concerten in De Cultuurfabriek: dat klinkt als muziek in de oren!

12 okt , 12:02 Nieuws
koor zonder naam
VEENENDAAL - Muziek verbindt en inspireert. In oktober biedt De Cultuurfabriek een prachtig podium voor Accordeonvereniging Crescendo en Koor Zonder Naam.
Concert van Accordeonvereniging Crescendo
Op zondagmiddag 20 oktober geniet je van een concert van Accordeonvereniging Crescendo uit Leersum. Zij spelen licht klassieke muziek en enkele populaire nummers. Om een tipje van de sluier op te lichten wordt er deze zondag o.a. gespeeld: Adios Nonino, Ungarische tanz nr. 5, Memory, Andre Hazes medley en nog veel meer! Een gevarieerd programma voor ieder wat wils! Kaartjes zijn te koop via de website van de Bibliotheek of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek. Door een ticket te kopen steun je de accordeonvereniging en Bibliotheek Veenendaal.
Koor Zonder Naam
Na een geslaagd optreden afgelopen voorjaar, komt Koor Zonder Naam (KZN) weer terug! Geniet op zondagmiddag 27 oktober van een afwisselend concert van Koor Zonder Naam in de centrale hal van De Cultuurfabriek! KZN’s genre bestaat uit Hollands- en Engelstalig repertoire van Vader Abraham tot Bob Dylan. Kom lekker luisteren, toegang is gratis.
Meer info over beide concerten vind je op de website van de Bibliotheek Veenendaal: www.bibliotheekveenendaal.nl