Huldiging sportsterren Veenendaal

15 okt , 9:06 Nieuws
sportgala veenendaal 2024
VEENENDAAL - Het Sportgala Veenendaal is komend jaar op zaterdag 4 januari in De Basiliek. Tijdens het gala worden de sportsterren van 2024 gehuldigd. Inwoners van Veenendaal kunnen tot 2 november kandidaten noemen die genomineerd zouden kunnen worden. De nominaties worden bepaald door de jury van het Sportgala. Volgend jaar is een plaats in die jury vacant, dus sportliefhebbers kunnen zich ook aanmelden voor een plek in de jury.
Tijdens het Sportgala worden de Sportman, Sportvrouw en Sportploeg van het jaar bekendgemaakt. Bij de jeugd zijn de titels aanmoedigingsprijzen voor het Talent bij de jongens, Talent bij de meisjes en Jeugdsportploeg van het jaar. Bovendien is er een huldiging van de sporttrainer/coach van het jaar.
Inwoners van Veenendaal kunnen via de website van Sportservice Veenendaal ( www.sportserviceveenendaal.nl/sportgala ) namen noemen van sporters , die in hun ogen genomineerd zouden moeten worden. Natuurlijk mag een motivatie ‘waarom’ niet ontbreken. Na het bekendmaken van de nominaties, in november, kunnen de Veenendalers ook een stem uitbrengen op één van de genomineerden.
Ook de besturen van Veenendaalse sportverenigingen zijn uitgenodigd om kandidaten voor een nominatie te noemen. Dat kunnen leden uit de eigen club zijn, uit de eigen tak van sport of sporters die bij de vereniging zijn opgevallen.
De jury die uiteindelijk kiest heeft in 2025 een vacante plaats. Inwoners van Veenendaal met veel sportaffiniteit die belangstelling hebben voor deze juryfunctie kunnen zich tot woensdag 30 oktober aanmelden via de website van Sportservice Veenendaal  www.sportserviceveenendaal.nl/sportgala ). Op de site staat ook meer informatie over deze vacature. De selectieprocedure zal in de eerste helft van november plaatsvinden.