'Moord op de Nijl' in Veenendaal... rara, hoe kan dat?

16 okt , 17:57 Nieuws
murder on the nile liggend zonder logo fotograaf willem van walderveen kopie kleiner
VEENENDAAL - De toneeladaptatie van het boek van Agatha Christie Murder on the Orient Express was in theaterseizoen 23/24 een grote hit. Dit seizoen keren de makers terug met het net zo spannende vervolg: Murder on the Nile. Opnieuw een bloedstollende whodunnit waarbij het publiek in het donker gehouden wordt en moet uitvogelen wie de moordenaar is. Op zaterdag 26 oktober vindt de allereerste try-out van de theatertour plaats in Theater Lampegiet in Veenendaal.
In Murder on the Nile staan alle passagiers op scherp wanneer er in het holst van de nacht een levenloos lichaam wordt gevonden aan boord van een romantische cruise. Niemand is meer onschuldig en de spanning stijgt als Ambrose Pennefather (gespeeld door Stanley Burleson die hiermee zijn eerste toneelrol te pakken heeft) te dicht bij de waarheid komt en op het punt staat om een schokkende onthulling te doen. Murder on the Nile is een eigentijdse whodunit waarbij de bezoeker wordt meegenomen op een intrigerende reis vol spanning, passie en onverwachte wendingen.
Murder on the Nile is het derde en laatste deel uit het voor toneel geadapteerde drieluik over de murder mysteries van Agatha Christie. Andere rollen zijn er o.a. voor Wilbert Gieske, Doris Baaten en Rick Engelkes die voor het eerst in zeven jaar weer zelf op de planken staat.
Meer informatie Zaterdag 26 oktober 2024 in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €36,00 exclusief pauzedrankje via www.lampegiet.nl.
(foto: Willem van Walderveen)