Mamacafé gaat online

Foto:

VEENENDAAL – Het Mamacafé gaat online verder! Humantis Veenendaal en de Bibliotheek in De Cultuurfabriek organiseren elke twee weken een online Mamacafé. Meedoen is gratis, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

Voor (groot)ouders en kinderen

Het Mamacafé is speciaal voor (groot)ouders en verzorgers van kinderen van 0 tot 4 jaar. Hier kan je kennis uitwisselen over opvoeden, voorlezen of voorgelezen worden, en samen met je kleintje knutselen.

Bij elke editie zijn er speciale activiteiten voor zowel de kinderen als voor de (groot)ouders of verzorgers. Zo worden er speciale workshops gegeven over het gebruik van gebaren of over de invloed van muziek en zingen op de totale ontwikkeling van kinderen. Daarnaast wordt er elke keer kort voorgelezen en geknutseld in een thema zoals de ruimte of jonge dieren.

Wanneer?

Het online Mamacafé vindt elke twee weken plaats op woensdagochtend van 10.00 – 11.00 uur via Microsoft Teams. De eerstvolgende keer is op woensdag 28 april. Meedoen is gratis, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

Meld je aan!

Je kunt meedoen door je aan te melden via [email protected] of door lid te worden van de besloten Facebookgroep ‘Mamacafé Cultuurfabriek’. Je krijgt dan de gratis link naar het online Mamacafé én alles wat je nodig hebt om mee te doen aan de (knutsel)activiteit. Daarnaast ontvang je het programma voor het komende Mamacafé en kan je er zo ook voor kiezen om bij één of meerdere specifieke onderdelen aansluiten.

Het online Taalcafé wordt mede mogelijk gemaakt door Bibliotheek Veenendaal en Humantis Veenendaal. Meer informatie vind je op de website: www.bibliotheekveenendaal.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen