‘Leer online en blijf je ontwikkelen’

Foto:

VEENENDAAL – Wil je graag iets nieuws leren? Speciaal voor leden van de Bibliotheek is er een aanbod van online cursussen en trainingen samengesteld. Gratis, op het moment dat het jou uitkomt.

Als lid van de Bibliotheek kun je talloze interessante cursussen en trainingen doen. Of je nu een eigen podcast wilt maken, wilt leren snellezen of beter wilt worden in Photoshop. Met deze gratis online cursussen kan het allemaal!

Er zijn meer dan 160 online cursussen te volgen op het gebied van communicatie, persoonlijke ontwikkeling, taal, commerciële vaardigheden en nog veel meer! De aanbieders van de cursussen zijn Soofos en GoodHabitz. Alle leden van de Bibliotheek kunnen deze online cursussen gratis volgen, dus ook jeugdleden. Je volgt de cursussen zelfstandig, thuis en op ieder gewenst moment en je mag er zoveel volgen als je zelf wilt. Kijk voor het gehele aanbod op de website van de Bibliotheek: www.bibliotheekveenendaal.nl

Lid worden kan al voor €47 (exclusief administratiekosten). Schrijf je online in via www.bibliotheekveenendaal.nl en blijf je ontwikkelen met de online cursussen van de Bibliotheek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen