112

Jongen mishandeld en beroofd van zijn fiets

Foto: Politie Veenendaal
VEENENDAAL – Een veertienjarige jongen uit Veenendaal werd donderdag 15 april tussen 16:25 uur en 16:30 uur mishandeld en beroofd van zijn fiets. De jongen is achtervolgd via Sportlaan, Kanaalweg, Kastanjelaan, ’t Goeie Spoor, rechts af de Kerkewijk op en vervolgens links af de Parallelweg op. De achtervolging geschiedde door 2 jongens op een fiets en 1 jongen op een electrische step.
Op de Parallelweg glipt de fietsketting van de 14-jarige er af en dan wordt de jongen geslagen en geschopt tegen zijn rug en zijn hoofd. De jongen wordt vervolgens bedreigd en op enig moment kan hij weg rennen via een aantal steegjes in de buurt van de brandweerkazerne. Als hij terug gaat naar de locatie waar zijn fiets achterbleef ziet hij dat zijn fiets weg is. Vermoedelijk is zijn fiets door de verdachten weg genomen.
“Ons team wil de verdachten van deze diefstal met geweld zo snel mogelijk aanhouden en zoekt daarom getuigen. Als u wat gezien heeft komen wij graag met u in contact. Dit kan via een chat, een DM, een telefoontje naar 0900-8844 of evt. een melding bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Vermeld bij uw contact aub ons referentienummer: 2021-116055”, aldus een politieagent.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen