Lunchen bij ‘De Bijenmarkt’

Foto:

VEENENDAAL – Aan de provinciale weg N418 en vlakbij de snelweg A12 is Pannenkoekenhuis De Bijenmarkt gevestigd. In de basis serveert men pannenkoeken met een grote verscheidenheid aan toppings. Maar er is meer mogelijk. Zo staat de Bijenmarkt open voor gasten die onder het genot van een kop koffie zakelijke gesprekken met elkaar voeren en is het mogelijk om een lekkere lunch te genieten.

De Bijenmarkt is vijf dagen per week geopend van 10.00 uur tot 20.30 uur. In het weekend gaan de deuren om 11.30 uur open. ,,Doordeweeks is de vroege openingstijd in combinatie met de ligging aan grote toegangswegen ideaal voor zakenmensen’’ zegt Marco van Oostveen, locatiemanager van het restaurant.

Hij vervolgt: ,, De Bijenmarkt wordt dan ook veel gebruikt als ontmoetingspunt om onder het genot van koffie of thee, zaken door te spreken. Aansluitend kan men dan meteen lekker lunchen bij ons. Juist daarom hebben wij ook sinds kort een lunchkaart geïntroduceerd. Een breed scala aan de heerlijkste vers gebakken en belegde broodjes. Denkt hierbij aan bijvoorbeeld een heerlijk broodje gezond, gerookte zalm, of een broodje met roombrie walnoten en honing. Ook een goed gevulde salade met oerbrood behoort tot de mogelijkheden.”

Bovendien biedt de Bijenmarkt sinds kort een “Business pas” aan voor de zakelijke markt. Op vertoon van deze pas krijgt u 15% korting op de rekening. Komt u met meerdere mensen of zijn er andere mensen uit uw bedrijf die komen lunchen, dan bestaat de mogelijkheid om op rekening te eten. Heeft u interesse in deze pas dan kunt u deze eenvoudig aanvragen door een mail te sturen naar [email protected] .

Luncht u liever op de zaak, dan is het ook mogelijk om een lunch te bestellen en bezorgen wij deze op het gewenste adres. Echter is de minimale afname vijftien belegde broodjes om de bezorging te realiseren.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen