Leven lang leren

Foto:

VEENENDAAL – Sinds kort is Bibliotheek Veenendaal verantwoordelijk voor het aanbod Volwasseneducatie (voorheen Volksuniversiteit Veenendaal). Mensen kunnen in de Bibliotheek nu ook terecht voor leuke en leerzame cursussen, workshops en lezingen. Aanmelden kan via cursus.bibliotheekveenendaal.nl.

 

Nieuw in de Bibliotheek

Meer weten over 500 jaar Leonardo da Vinci, de stamboom van je familie, nieuwe technologieën, de Spaanse taal, of hoe je kunt pottenbakken? In de Bibliotheek kan je iets nieuws leren op de gebieden taal, mens & maatschappij, kunstzinnig & creatief, fotografie en/of computer & digitaal.

 

Om al dit nieuws te accommoderen, wordt er een gloednieuw atelier gebouwd op de tweede verdieping van de Bibliotheek. Ook zal De Cultuurfabriek langer open zijn én zijn ook de openingstijden van Met Stip verruimd. Perfect voor een lekker bakje koffie voorafgaand aan een cursus.

 

Gemakkelijk en snel inschrijven

Het volledige aanbod aan cursussen, workshops en lezingen staat op cursus.bibliotheekveenendaal.nl. Hier kan je je ook gemakkelijk en snel inschrijven. De cursusprijzen zijn exclusief materiaalkosten en eventueel aan te schaffen boeken. Je kunt ervoor kiezen om direct te betalen met iDeal of via automatische incasso voorafgaand aan de cursus. In de algemene voorwaarden op de website vind je alles over plaatsing, wachtlijsten, annulering en betaling.

 

Sneak preview tijdens Plaza Cultura

Tijdens Plaza Cultura op zaterdagmiddag 31 augustus (13.00-17.00 uur) kan je in de Bibliotheek terecht voor allerlei vragen over het cursusaanbod. Ook zijn er mini-workshops en demonstraties. Je kunt je ter plekke makkelijk inschrijven. Voor snelle inschrijvers is er tijdens Plaza Cultura ook nog een leuke attentie (zolang de voorraad strekt).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen