Marktkooplieden bieden zes personen mooie ballonvaart

Foto: Veenendaal.nieuws.nl

In Veenendaal wordt drie keer per week de warenmarkt georganiseerd; dinsdagmorgen in het centrum, vrijdag de hele dag op het Dr. Sl. De Bruïneplein en zaterdag de hele dag weer in het Centrum.

Deze markten worden ingevuld met een groep enthousiaste kooplieden die er werkelijk alles aan doen om het bezoeken van de markt voor u tot een leuk evenement te maken. Om dat te bereiken organiseren de gezamenlijke kooplieden dan ook veel leuke acties.

Om alle activiteiten aan de bezoekers van de markten bekend te maken onderhouden de kooplieden een informatieve website; www.markten-veenendaal.nl  Een website vol nieuws, informatie en aanbiedingen.

Ballonvaart voor 6 personen

Ook in de maand augustus was er weer veel te doen rondom de markten in Veenendaal. Zo was eronder andere een mogelijkheid voor 6 personen om een prachtige ballonvaart te winnen. Om hierop kans te maken was het nodig om je in te schrijven op de website www.markten-veenendaal.nl en vanuit die inschrijvingen werden dan 6 winnaars getrokken.

Zaterdag 29 september was de dag om de winnaars hun prijs te overhandigen; we hebben dan over Anne Verschuure, Iwan van Ravenswaaij, Eline van Wijngaarden, Kevin Horden, Mirjam Glazenburg en Jenny Vink-Van den Beld.

Om 16.00 uur ontvingen zij uit handen van bestuursleden Hans van Beek en Wim Rosendaal een mooie bos bloemen. Vervolgens mochten zij instappen in een glanzende, extra lange limousine van Vallei Limousines die de trotse winnaars naar het Stadspark bracht. Hier werd inmiddels de ballonvaart voorbereid door de crew van Van Manen Ballonvaarten. Omstreeks 17.30 uur verdwenen de ballon met de 6 winnaars langzaam uit het zicht.

En zo kwam het dan, dat zaterdag 29 september 6 enthousiaste winnaars in ideale weersomstandigheden met een luchtballon vanuit het stadspark vertrokken.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen