Bookclub en Den Skyldige in Filmhuis Veenendaal

(L-R) Jane Fonda, Mary Steenburgen, Candice Bergen in the film, BOOK CLUB, by Paramount Pictures
(L-R) Jane Fonda, Mary Steenburgen, Candice Bergen in the film, BOOK CLUB, by Paramount Pictures
Foto: Film stock

De Bookclub is opgericht door vier vrouwen. Diane is een weduwe. Vivian is al heel lang gelukkig als single. Sharon verwerkt nog steeds haar scheiding van jaren geleden en het huwelijk van Carol zit in een dip.

Het leven van de vier dames verandert drastisch als ze Fifty Shades of Grey gaan lezen. Ineens komt er weer pit in het huwelijk van Carol en bloeien oude vlammen weer op. De vrouwen gaan zelfs weer op mannenjacht, wat vanzelfsprekend een aantal hilarische momenten oplevert.

De cast van deze film is ook om verliefd op te worden en bestaat onder andere uit Diane Keaton (van The Godfather natuurlijk), Don Johnson (Miami Vice) en Andy Garcia (Ocean’s filmserie). Bookclub draait op zaterdag 13 oktober om 20.00 uur in Filmhuis Veenendaal.

Den Skyldige (The Guilty) gaat over agent Asger Holm die – in afwachting van zijn rechtszaak – gedwongen in de meldkamer telefoontjes beantwoordt. Deze saaie baan verandert snel in een race tegen de klok als hij een noodoproep krijgt van een verwarde vrouw… tijdens haar ontvoering. Wanneer Holm de verbinding kwijt raakt, moet hij vanachter zijn bureau de vrouw én daders op tijd weten te vinden.

Den Skyldige draait zondag 14 oktober om 14.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen