Private Fit: exclusief en persoonlijk

01 jun , 9:38 Nieuws
fit1
VEENENDAAL – De sportscholen raken vol en zijn vaak heel druk. Private Fit, het nieuwe sportschool formule in Veenendaal, biedt de oplossing met drie privé sport studio’s die je kunt boeken voor jezelf en maximaal drie vrienden. Deze innovatieve formule zorgt ervoor dat je in staat bent om te trainen in een exclusieve, persoonlijke omgeving zonder afleiding of wachttijden. ‘Wij zijn trots dat deze formule kan starten in Veenendaal’, zegt Ellen Altena van Private Fit.
De studio’s
Elke studio is volledig uitgerust met luxe fitnessapparatuur en een groot digitaal beeldscherm. De sporters kunnen genieten van hun eigen ruimte en apparatuur. Met dit unieke fitness concept train je wanneer je maar wilt. Ook voor personal trainers is het geschikt om gericht met hun klanten te kunnen trainen. Het boeken van een privé studio bij Private Fit is eenvoudig en flexibel. Klanten reserveren een tijdsslot via de website ( www.privatefit.nl ), betalen en ontvangen de toegangscode binnen 1 minuut.


Unieke betaalmethode
Naast de unieke privé studio’s biedt Private Fit een unieke betaalmethode aan. Namelijk betalen per keer. Je hebt hierdoor geen abonnementskosten, geen verplichtingen en betaald alleen voor de keren dat je gaat. Ideaal. Voor de klanten die toch liever een vast bedrag per maand betalen zijn er abonnementen. ‘Zo hebben we voor iedereen wat wils’ Aldus Altena.
Zelf fit worden, samen met vrienden of een personal trainer
Bij Private Fit kun je voor jezelf sporten, maar kun je ook kosteloos twee vrienden meenemen. De studio’s zijn in gericht om met maximaal drie personen te sporten. Daarnaast biedt Private Fit ook personal training. De trainingen worden volledig op maakt gemaakt, met de optie 1-op-1 sessies of duo-sessies in de privé studio. ‘Het is vaak lastig om zelf een sportschema te bedenken en al helemaal om de oefening goed uit voeren. Het is dus heel belangrijk om beginnende maar ook gevorderde sporters te ondersteunen en dit ook aan te bieden als sportschool.’ Aldus Altena
Rondleiding en korting voor starters
Mensen die nieuwsgierig zijn en het een keer willen proberen kunnen op de website van Private Fit een rondleiding boeken in het gebouw naast de voormalige Sola Fide kerk aan de Eikenlaan. Verder is er nu een leuke actie. De mensen die starten bij Private Fit kunnen de eerste vier weken gratis sporten bij Private Fit*. Iedereen is van harte welkom, zegt Ellen Altena van Private Fit.
fit2
fit4
fit4
fit4