Opening informatiecentrum Dragonder – oost

30 jan 2023, 15:49 Nieuws
gemeentehuis 10 b
VEENENDAAL - De gemeente Veenendaal opent woensdag 1 februari rond 16.15 uur officieel de deuren van het informatiecentrum aan de Cavalerieweg/Ruiterijweg in de wijk Dragonder – oost. Samen met de inwoners en een wijkbewoner opent wethouder Marco Verloop deze locatie In het groen, ter hoogte van Ruiterweg 110.
Het informatiecentrum van Dragonder – oost is hét punt waar wijkbewoners terecht kunnen. Iedere woensdag is er van 11.00 – 13.00 uur een medewerker van Gemeente Veenendaal aanwezig voor inwoners van de wijk. Hier kunnen alle vragen rondom het verduurzamen van de woning gesteld worden. Ook een afspraak met één van de energieambassadeurs is snel gemaakt via het informatiecentrum.
"In de komende maanden organiseren we zo nu en dan kleine activiteiten rond het informatiecentrum over verschillende onderwerpen en thema’s. Ook vindt er in het voorjaar een bijeenkomst plaats waar de uitkomsten van verschillende onderzoeken worden gedeeld. Stapje voor stapje werkt de gemeente samen met de bewoners naar een duurzame en aardgasvrije wijk", aldus een communicatiemedewerker.