Loïs Lane swingt tijdens Lampegietersdagen

06 sep , 18:03 Nieuws
npas beverwijk 1 63 kopie
VEENENDAAL - De opening van het culturele seizoen wordt in het weekend van donderdag 12 tot en met maandag 16 september groots gevierd in Veenendaal. Diverse lokale culturele partijen werken samen aan een meerdaags evenement, genaamd Lampegietersdagen. Theater Lampegiet organiseert als een van de deelnemers hiervoor een swingend concert, dat speciaal voor deze gelegenheid plaatsvindt op de Markt in het centrum van Veenendaal. Dit concert is vrij toegankelijk.
Nederpop All Stars
Zaterdagavond om 20:00 uur spelen de Nederpop All Stars tijdloze hits uit de Nederlandse popscene. De band bestaat uit artiesten die zelf al jaren met verschillende nummers in de Top2000 staan. Voor deze show selecteren ze de nummers uit de lijst der lijsten die ze zelf het meest aansprekend vinden. Tijdens dit live concert met vele legendarische nederpop hits wordt de band aangevuld met gastmuzikanten van Loïs Lane waardoor de nummers nog meer cachet en energie meekrijgen.
Loïs Lane 
De zussen Monique en Suzanne Klemann treden al sinds 1985 samen op. In de tweede helft van de eighties vieren ze hun hoogtijdagen in Nederland, die begin negentiger jaren zelfs leidt tot een internationale tournee samen met Prince. Tot op de dag van vandaag treedt Loïs Lane op. Altijd blijven ze trouw aan hun eigen pop-disco sound. Zaterdag 14 september gaan ze muzikaal knallen met de Nederpop All Stars.
Femke de Wolf
Als voorprogramma is bewust gekozen voor een lokale artiest. Femke de Wolf uit Veenendaal is zangeres, liedjesschrijver en verhalenverteller. Ze maakt sferische popsongs, vooral Nederlandstalig. In het voorprogramma, dat start om 19:00 uur is ze te horen met eigen werk en covers.  
Foto: Nederpop met Loïs Lane: NPAS - Beverwijk