Lekker eigenwijs in de Cultuurfabriek

08 okt , 17:53 Nieuws
kinderboekenschrijver aby hartog op bezoek 2
VEENENDAAL - Tot en met 13 oktober is de Kinderboekenweek. Het thema van deze 70e editie is ‘Lekker eigenwijs’. In Bibliotheek Veenendaal ontmoet je woensdagmiddag 9 oktober kinderboekenschrijver Aby Hartog!
Maak je klaar voor een vrolijk en eigenwijs bezoek op woensdagmiddag 9 oktober, van kinderboekenschrijver Aby Hartog. Naast schrijver is hij ook tekenaar, taalspeler, jongleur, praatjesmaker en meer. Hij schrijft en tekent voor kinderen van 4 jaar en ouder, fictie, non-fictie, poëzie, voorleesverhalen, romans, spanning en avontuur, vrolijke onzin en vrijwel alles wat daar tussenin zit. Vol enthousiasme zal hij verhalen vertellen over de eigenwijze figuren uit zijn boeken en kinderen zelf mee laten fantaseren over de gekke dingen die ze nog meer allemaal kunnen doen. Leer meer over hoe het is om schrijver te zijn en boeken te maken. Hij is vooral benieuwd wat kinderen allemaal willen weten, dus vraag er gerust op los!
Boekverkoop in de Kinderboekenweek
Zin in nieuw leesvoer voor in de Kinderboekenweek? Tot en met 13 oktober kun je tijdens openingstijden je boekenkast vullen met onze afgeschreven boeken en tijdschriften. De boekverkoop is vlakbij de ingang op de begane grond te vinden. Boeken kosten €0,50 per stuk. Tijdschriften zijn gratis.
Speur mee naar eigenwijze kinderboekfiguren
Een aantal eigenwijze kinderboekfiguren hebben zich verstopt op de jeugdafdeling. Kan jij ze allemaal vinden? Doe mee met de speurtocht en maak kans op een boekenprijs! Kinderen vanaf 4 jaar kunnen de hele Kinderboekenweek gratis meedoen.
Kijk voor meer informatie én eigenwijze boekentips op www.bibliotheekveenendaal.nl/kinderboekenweek