Drie weken gratis parkeren in parkeergarages

18 mei 2021, 10:54 Nieuws
scheepjeshof 6 b jongeren
VEENENDAAL - Gratis parkeren is de komende drie weken mogelijk in de parkeergarages van Veenendaal op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 9:30 en 12:30 uur. Dit doet de gemeente om het bezoek aan de binnenstad zoveel mogelijk te spreiden, in samenwerking met Winkelstad Veenendaal en de exploitanten van de garages, om de consument te prikkelen om ook op de rustige momenten de binnenstad te bezoeken. Kom je in de ochtenden winkelen dan doe je dit op de meest rustige periode van de dag.
Omdat er verschillende systemen van de parkeergarages zijn, verschilt het hoe je gebruik kunt maken van de actie. Daarom staan er tussen 09:30 en 12:30 uur bij de ingang van iedere garage gastvrouwen en -heren die kortingskaartjes uitdelen. In parkeergarage Scheepjeshof is de slagboom geopend tot 12:30 uur, zodat je gratis naar buiten kunt rijden.
De actie geldt alleen in de overdekte parkeergarages. Straatparkeren, parkeren op parkeerterrein Duivenweide/Lampegiet en Hoogvliet/ Brouwerspoort zijn dus uitgesloten van de actie en daar kun je dus gewoon betalen bij de automaat.