Bert van Geerenstein krijgt Oog voor Veenendaal-prijs

Foto: Fotostudio 7

VEENENDAAL – Burgemeester Gert-Jan Kats reikte woensdag 20 januari de Oog voor Veenendaal-prijs uit aan Bert van Geerenstein. Het college van B&W wees Van Geerenstein als winnaar aan, omdat hij zich enorm inzet voor zijn medebewoners van De Weverij, maar ook voor anderen in Veenendaal.

Activiteiten voor ouderen

Bert van Geerenstein wordt geroemd omdat hij zeer actief het voortouw neemt om van alles te organiseren, zoals maandelijkse maaltijden voor ouderen, activiteiten, spelletjes en zelfs een jaarlijkse busreis. Daarbij neemt hij een actieve rol op zich en weet hij andere mensen ook te enthousiasmeren. Zo krijgt hij heel veel mensen in beweging en zij ondersteunen elkaar ook tijdens deze coronatijd. Veenendalers kunnen altijd bij Bert van Geerenstein aankloppen.

Energiecoach

Ook zet Bert van Geerenstein zich in als energiecoach en energieadviseur en daarmee levert hij ook nog eens een bijdrage aan een schoon en duurzaam Veenendaal.

Waardering

De inzet van Bert van Geerenstein voor de inwoners van Veenendaal wordt enorm gewaardeerd. Gemeente Veenendaal feliciteert Bert van Geerenstein van harte met de Oog voor Veenendaal-prijs.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen