Theaterseizoen weer van start in Lampegiet

Foto:

VEENENDAAL – Vanaf 17 september kán het weer. Dan gaat het doek weer open! De Nederlandstalige band Van Dik Hout bijt het spits af van heel veel muzikale voorstellingen die gedurende het seizoen volgen. Ondanks dat een aantal elementen anders georganiseerd zijn, om de 1,5 meter afstand te realiseren en de hygiëne te waarborgen, is de programmering als vanouds veelzijdig. De grote zaal heeft daardoor een lagere bezetting per keer, maar veel voorstellingen worden twee of zelfs wel drie keer op een dag gespeeld.

In Juli draaide Theater Lampegiet al een aantal proefvoorstellingen om te toetsen hoe de routing en zaalindeling en dergelijke goed uitgevoerd kunnen worden. De rijen worden om en om wel of niet bezet. Er zijn telkens twee lege stoelen tussen de bezoekers, die niet tot hetzelfde huishouden behoren en zo zijn er meer voorzorgsmaatregelen.

De programmering is rond tot en met december 2020 en zelfs nog voller dan vorig jaar. Met onder meer 18x cabaret & comedy voor de gulle lach, 6 boeiende toneelstukken, 3 echte familievoorstellingen om de kleintjes mee te nemen, 12x muziek en verder dans, kleinkunst, muziektheater en diverse musicals zijn alle genres vertegenwoordigd. Aan de programmering voor 2021 wordt nog druk gewerkt.

Veenendaal en omgeving mag zich opmaken voor namen zoals Jadino, LEBBIS, Guido Weijers, Stefano Keizers, Arjan Kleton, Diederik van Vleuten, Petra Berger, Iris Hond, Susan Visser, Eric Corton, Tim Akkerman, Vajen van den Bosch, Pierre Bokma, Peter Blok, Kees Boot, Leoni Jansen, Sven Ratzkeen het Ballet van de Staatsopera van Tatarstan

De volledige programmering voor het najaar van 2020 is nú te zien op de inspiratiepagina lampegiet.nl/brochure, nu er geen theaterbrochure is. De kaartverkoop is gestart.

Foto Musical Een leven samen – Annemieke Van der Togt / Foto Diederik van Vleuten door Johan Witteman

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen