Facebook-lezing van Máxima-expert Josine Droogendijk

Foto:

VEENENDAAL – Máxima-expert Josine Droogendijk geeft maandag 27 april, op Koningsdag, een live lezing op de Facebookpagina van Bibliotheek Veenendaal. Van 13.00-14.00 uur vertelt de van oorsprong Veenendaalse modejournaliste meer over de bijzondere stijl van Koningin Máxima. Ook beantwoordt ze live vragen van kijkers.

Josine Droogendijk komt van oorsprong uit Veenendaal, waar ze gefascineerd raakte door het Koningshuis dankzij haar buurvrouw, die de jonge Josine graag door haar collectie van het tijdschrift Vorsten liet bladeren. Op 12-jarige leeftijd begon Josine de blog ‘Máxima is cool’ en ontpopte ze zich tot echte Máxima-expert. Inmiddels heeft de modejournaliste een 40-urige werkweek aan het volgen, analyseren en bespreken van de mode van Máxima.

Over haar grote passie heeft Josine twee boeken geschreven: Modekoningin Máxima (2014) en De magie van Máxima (2018). Ook schrijft ze vaak voor bladen als Vorsten, Oranje Boven en Nouveau en is ze een graag geziene gast bij o.a. Blauw Bloed, Shownieuws en Koffietijd.

Facebook-lezing

Om Koningsdag – of “Woningsdag” – toch extra speciaal te maken, gaat Josine op maandag 27 april van 13.00-14.00 uur live op de Facebook-pagina van Bibliotheek Veenendaal. Ze vertelt meer over wat Máxima’s stijl kenmerkt, hoe ze aan haar kleding komt en wat er allemaal achter de schermen gebeurt qua mode en styling voordat Máxima in beeld komt.

Kijkers kunnen tijdens de livestream vragen stellen die Josine zal beantwoorden. Na afloop is de lezing terug te zien op de Facebookpagina van Bibliotheek Veenendaal.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen