Het Feest van Sinterklaas

Foto:

VEENENDAAL – Theater De Lampegiet en de Basiliek presenteren op vrijdag 30 november een programma voor jong en oud: Het feest van Sinterklaas. Van knutselen en schilderen tot pepernoten en pieten. Natuurlijk is de Sint zelf ook van de partij.

Tijdens het programma maken de kinderen kennis met de nieuwe assistent van de Sint, Tuukje. Zij zorgt ervoor dat het programma op rolletjes loopt. Althans, dat probeert ze. Sinterklaas maakt het haar ook niet makkelijk, kinderen komen knutselen en natuurlijk zijn er een hoop pieten en pepernoten. De kinderen mogen zingen, dansen, muziek maken en schilderen. Er is ook nog iemand jarig, maar wie?

Het Feest van Sinterklaas is een initiatief van De Basiliek en Theater De Lampegiet. Samen met de Rotaract Club Veenendaal en allerlei culturele verenigingen en lokale ondernemers werkt iedereen aan een interactieve dag. Een deel van de opbrengst gaat naar meewerkende culturele verenigingen die bijdragen aan de participatie aan cultuuronderwijs in Veenendaal.

Het Feest van Sinterklaas is op 30 november in de Basiliek. Er zijn twee uitvoeringen; de eerste begint om 16:00 uur en de tweede om 18:30 uur. Het programma duurt ongeveer 75 minuten. Voor €2,50 kunnen kinderen onder vier jaar naar een crèche. Tickets zijn verkrijgbaar voor €5,- via www.lampegiet.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen