Wel zonnepanelen, maar niet op eigen dak

Foto:

VEENENDAAL – Samen lokaal duurzame energie opwekken en profiteren van alle voordelen van zonne-energie. Ook als u geen eigen dak heeft. Dat is in het kort de reden om mee te doen aan Samen Duurzaam.

Het project Samen Duurzaam Rivierenland is kortgeleden gestart en inmiddels is er al interesse in 74% van de zonnepanelen. U kunt zich nog steeds aanmelden als u woont in de postcodes 3902, 3903, 3904 en 3906. Het project wil regionale samenwerking op dit vlak bevorderen. Naast Veenendaal kunnen ook inwoners van Lienden, Rhenen, Overberg, Elst (UT), Wageningen, Kesteren, Opheusden en Bennekom meedoen.

Er is de komende jaren een belangrijke rol weggelegd voor dit soort projecten in de duurzame plannen. Er is een gigantisch dakoppervlak beschikbaar voor zonnepanelen, terwijl er ook veel huishoudens of organisaties geen zonnepanelen op het eigen dak kunnen plaatsen. Initiatiefnemer van dit project is Power Changers. Een organisatie die zich inzet  voor een duurzame wereld. Zonne-energie speelt de komende jaren een belangrijke rol in dit streven. Het is de missie van Power Changers om het voor iedereen mogelijk te maken om zelf zonne-energie op te wekken. Meer informatie over het project vindt u op powerchangers.nl/samenduurzaam.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen