Route Sinterklaas op 17 november door Veenendaals centrum

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Foto:

VEENENDAAL – De intocht van Sint Nicolaas is zaterdag 17 november, waarbij hij met zijn Pieten ook de binnenstad van Veenendaal aan doet. Zij zullen van 11.00 uur tot 17.00 uur op verschillende plekken in het centrum aanwezig zijn.

Om 11.00 uur begint het feest op de Markt met veel muziek en liedjes zingen! Om 13.00 uur zal DJ Piet een spetterend optreden weggeven met swingende deuntjes. De Pietenbands en zwarte Pieten zullen de gehele dag in de binnenstad aanwezig zijn. Om 13.30 uur zal de Sint, begeleid door enkelen van zijn meest trouwe Pieten, aankomen op het Kees Stipplein. Om 13.45 uur vervolgt de Sint vanaf het Kees Stipplein zijn weg richting de Markt. Onderweg wordt er een bezoek gebracht aan de Scheepjeshof en de Passage. Door de Pieten wordt er lekkers uitgedeeld!

Eenmaal op de Markt aangekomen wordt de Sint officieel ontvangen door burgemeester Piet Zoon. Om 15.45 uur zal de Sint, vanaf de Markt vertrekken en een bezoek brengen aan de Corridor.

De route heen: Kees Stipplein, Brouwersgracht, Zwaaiplein, Hoogstraat, Scheepjeshof (binnen), Hoofdstraat, Passage (binnen), Markt. De route terug: Markt, wandelend door de Corridor.

Tijdschema: (onder voorbehoud)
11.00 uur Muziek op de Markt
13.00 uur Optreden van DJ Piet op de Markt
13.30 uur Start intocht Sint vanaf het Kees Stipplein
13.45 uur Bezoek aan de Scheepjeshof
14.15 uur Passage (Hoofdstraatzijde)
14.45 uur Aankomst Sint op de Markt
15.45 uur Bezoek aan de Corridor

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen