The Best of Britain is avond vol wereldhits

Foto: Harrie Muis

VEENENDAAL – The Best of Britain zet donderdag 18 april opnieuw een avondvullend muziekspektakel op de planken. Muziek van The Beatles tot Coldplay, en zo’n beetje alles daar tussenin, passeert de revue en biedt een feest van herkenning in Theater Lampegiet.

De formatie ‘The Best of Britain’ staat erom bekend dat ze de allergrootste hits van Engelse bodem naar het toneel brengen. Stuk voor stuk zijn het wereldhits die hoog in de Top 2000 staan. Een aantal van de allerbeste artiesten ter wereld komen uit Groot-Brittannië en zijn vertegenwoordigd in de show The Power of Music. Denk hierbij aan Elton John, Pink Floyd, The Rolling Stones, Queen, Kate Bush en Robbie Williams.

Syb van der Ploeg, Brenda Bee en Maarten Peters zijn de veelzijdige vocalisten van de band, die samen met vijf topmuzikanten, waaronder multi-instrumentalist Hubert Heeringa, een avondvullende muzikale voorstelling vol nostalgie brengen.

Meer informatie
Donderdag 18 april 2024 in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €29,50 via www.lampegiet.nl .

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen