PechaKuchaNight in De Cultuurfabriek

Foto:

 

VEENENDAAL – Op woensdag 25 september vindt de 10e editie van PechaKuchaNight Veenendaal plaats in De Cultuurfabriek. “Het belooft weer een inspirerende avond te worden vol bijzondere verhalen en interessante sprekers.”

Tijdens een PechaKuchaNight geven sprekers korte, creatieve presentaties. Het format is 20×20: alle sprekers vertellen hun verhaal aan de hand van 20 slides, waarbij elke slide maar 20 seconden blijft staan. Zo heeft iedereen dezelfde presentatietijd en blijft het boeiend tot aan het eind!

Het idee van de PechaKuchaNights komt uit Japan – de naam verwijst naar het Japanse woord voor ‘prietpraat’. Tegenwoordig vind je PechaKuchaNights over de hele werelden dus ook in Veenendaal.

Sprekers

Tijdens de PechaKuchaNight zijn er sprekers met allerlei verschillende achtergronden, met onder andere Stadsdichter Derk Postma, wijkmanager Nadia Aliyat, voormalig raadslid Coby van de Heuvel, tattoo artist MouricePlusquin en PvdA Veenendaal-voorzitter Jos Schilte. Ook van de partij zijn Erik Renkema, Jelke de Boer, Linda van der Kwast, Gaby Jansen en Alfred Slomp.

Kaartverkoop

De PechaKuchaNight vindt plaats op woensdag 25 septmber in de centrale hal van De Cultuurfabriek. Om 20.20 uur is het PechaKucha Time, de zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaarten kosten €10 (inclusief consumptie) en zijn te koop bij de servicebalie van De Cultuurfabriek en de website van Bibliotheek Veenendaal.

Deze 10e editie van PechaKuchaNight Veenendaal is een samenwerking van PechaKucha Veenendaal en Bibliotheek Veenendaal.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen