The best of Arie en Silvester

Foto: Bram Jonker

VEENENDAAL – Nadat cabaret duo Arie & Silvester in 2007 aangekondigde dat ze na 12 jaar succes stopten, geven ze dit seizoen hun laatste toegift. In Theater De Lampegiet komen de mannen dinsdag 22 december om 20.00 uur nog een keer terug met hun show WIE?! In deze voorstelling vertalen Arie Koomen en Silvester Zwaneveld hun beste momenten naar deze tijd.

Tijdens deze‘Best of’showstoffen Arie en Silvester alle vergetelijke acts af, voorzien ze van een nieuwe jas en duwen het keihard door de strot van het publiek. De twee heren, die gevreesd werden door het gegoede cabaret gaan als vanouds te keer. ‘Inhoud’ wordt vakkundig platgestampt, ‘theaterwetten’ worden met vuile voeten getreden en ‘nuance’ wordt keihard de grond in getrapt. Alsof het nooit anders is geweest. Kortom: Oude wijn door oude zakken.

Terug op de kaart
“De laatste keer was tien jaar geleden, dus ik heb Arie gebeld met het idee nog één keer samen een feest te bouwen. Dat leek hem wel wat”, lacht Silvester. “De show gaat ‘Wie?!’ heten. Want veel mensen hebben geen idee meer wie wij zijn.” Met deze show zetten de mannen zich finaal en definitief op de kaart voor de bezoekers van De Lampegiet.

Meer informatie
De voorstelling is op 22 december en begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf  € 20,80 via www.lampegiet.nl .

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen