Queen meesterwerk A Night at the Opera in Theater Lampegiet

Foto: Tempus Fugit Pictures

VEENENDAAL – Het album A Night at the Opera van Queen is één van de duurste albums ooit gemaakt. Het heeft wekenlang in de hitlijsten gestaan en bevat een aantal van de bands meest iconische songs. Op woensdag 1 mei staat tributeband QUEEN The Music in Theater Lampegiet met een voorstelling die geheel in het teken staat van dat album. Een show met de grootste hits van één van de beste bands ooit, met vier ijzersterke vocalisten.

Voor iedereen die zich even terug wil wanen in de tijd en de hits van de Britse rockgroep Queen live op het toneel wil zien, is er QUEEN The Music: een band die de muziek van Queen ademt.

Tijdens de show A Night at the Opera staat het gelijknamige Queen-album centraal. Het publiek kan genieten van alle grote hits van Queen, zoals I Want to Break Free, Another One Bites The Dust, We Are The Champions, We Will Rock You en Don’t Stop Me Now.

In A Night at the Opera staan vocalisten Sonny Vande Putte, Thomas Meeuwis, Ravenna Moscoso, Nadine Pruim én special guest Linda Kinsbergen op het toneel om het publiek een heerlijk avondje Queen te laten herbeleven. De band belooft een dynamische voorstelling neer te zetten die de originele muziek van Queen eer aan doet.

Meer informatie
Woensdag 1 mei 2024 in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €29,50 via www.lampegiet.nl .

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen