Wie verdient volgens u de vrijwilligersprijs 2018?

Wisselbeker
Wisselbeker
Foto: Veens

Kent u een vrijwilliger van wie u vindt dat hij/zij een prijs verdient voor zijn/haar inzet? Of is er een vrijwilligersproject of vrijwilligersorganisatie waar u erg enthousiast over bent? U kunt uw favoriet aanmelden voor de vrijwilligersprijs 2018.

De Lampion is de prijs voor vrijwillige inzet in Veenendaal. Dit jaar zal hij voor de 10e keer uitgereikt worden! De prijs bestaat uit het kunstobject ‘De Lampion’ en een oorkonde. ‘De Lampion’ is er ook in de vorm van een wisselbeker die te zien is in het gemeentehuis van Veenendaal. Ieder jaar wordt de naam van de winnaar, als lichtend voorbeeld, op deze wisselbeker gegraveerd!

Het thema van de vrijwilligersprijs 2018 luidt: Verbinding. Voorwaarde is dat de organisatie, persoon of activiteit die u aanmeldt een relatie heeft met dit thema. Dit thema mag zowel letterlijk als figuurlijk worden genomen. Er kan gedacht worden aan het verbinden van vrijwilligers aan hulpvragen, het verbinden tussen culturen, jong en oud. Natuurlijk mag het verbinden tussen mensen voor de sociale contacten en tegen eenzaamheid ook niet vergeten worden. U kunt ook het initiatief waarvoor u zelf actief bent, aanmelden voor de prijs.

Uit de aanmeldingen nomineert een deskundige jury drie kandidaten voor de prijs. Dit jaar bestaat de jury uit Ismael Zerkani (Stichting Taubah), Hassan Saidi (Stichting Moskee Nasser), René Keulers (Orgenco, coördinator amateurkunst in Veenendaal), Lianne van der Net (Stichting HiP Veenendaal, Lia van Berkel (De Oude Kassa, winnaar vrijwilligersprijs 2017).

Kijk voor de aanmeldingscriteria en het aanmeldformulier op www.veens-welzijn.nl/vrijwilligersprijs2018

Aanmelding is mogelijk tot uiterlijk 31 augustus 2018.

Linda

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen