Nieuwe ruimte Inglot make-up studio

Foto: Inglot
VEENENDAAL – Onlangs is een nieuwe ruimte van cosmeticamerk INGLOT geopend aan de Brouwersgracht in Veenendaal. Deze INGLOT Make-up Studio is speciaal voor make-up masterclasses voor grotere groepen. Inmiddels zijn de eerste vrijgezellenfeesten en groepen vriendinnen al geweest om hier een leerzame en gezellige make-up masterclass te volgen.

De vraag naar professionele make-up masterclasses en workshops groeit. Vanuit heel Nederland komen klanten naar onze winkels in Utrecht en Veenendaal om een masterclass te volgen. Iedere week worden er dan ook veel masterclasses en workshops gegeven. Aangezien er in de winkels geen ruimte is voor grotere groepen, ontstond er behoefte aan een nieuwe ruimte speciaal voor groepen. De nieuwe Make-up Studio aan de Brouwersgracht, om de hoek van de winkel, is hiervoor ideaal.

Professionele INGLOT make-up artists geven masterclasses voor groepen vanaf 6 personen in de nieuwe ruimte. Tijdens de masterclass krijgen de deelnemers allerhande tips en tricks op het gebied van huidverzorging, cosmetica en kleuradvies. Deelnemers hoeven geen eigen make-up mee te nemen. Er wordt gewerkt met cosmetica producten van INGLOT. Het is een leerzame, maar vooral ook gezellige masterclass waarbij onder het genot van een hapje en drankje de mooiste looks worden gecreëerd. Erg leuk voor groepen vriendinnen, collega’s, familie of als vrijgezellenfeest uitje. De vrijgezellenuitjes worden vaak gecombineerd met horecagelegenheden in de omgeving.

Geïnteresseerd in een make-up masterclass in de nieuwe Make-up Studio? Reserveer met minimaal 6 personen via 0318-769286. De masterclass duurt ongeveer twee uur en kost €60,00. Het totale aankoopbedrag ontvangt de deelnemer echter terug als shoptegoed tijdens de masterclass, waarmee gelijk de favoriete producten aangeschaft kunnen worden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen