#VEENENDAALISERVOORJOU

Foto:

Veenendaal.nieuws.nl steekt lokale ondernemers een hart onder de riem in onzekere tijden. 

#VEENENDAALISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Veenendaal in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Veenendaal!

 

Ristorante Pizzeria Valentino

is weer geopend voor afhalen en bezorgen van 16:00 tot 20:30 u. Maandag en dinsdag is het restaurant gesloten.

Restaurant Pizzeria Valentino is een echt familiebedrijf, hetgeen ook wordt onderstreept door de ondertitel La Famiglia in het nieuwe logo. Het echtpaar Gigi en Ineke Inzitari is al sinds 1979 actief in de horeca in Veenendaal en ook bekend van IJssalon Valentino, die inmiddels door zoon Luca wordt gerund.

De nieuwe inrichting laat zich het best omschrijven als rustiek-industrieel, behoud van de oude sfeer in het oorspronkelijk gedeelte en een moderne strakkere uitstraling in het nieuwe gedeelte. Ook de kaart is vernieuwd en uitgebreid.

De huidige sfeer en inrichting van Restaurant Valentino zal ook een brede doelgroep zeker aanspreken. Bijzonder is ook de transparante koelruimte waar alle Italiaanse verse producten direct zichtbaar zijn vanuit het restaurant.

Ristorante – Pizzeria Valentino
J.G. Sandbrinkstraat 31-33
3901 EW Veenendaal

0318-520979

06-54 307 375

[email protected]

IJssalon

Er wordt nog regelmatig aan de formule gesleuteld om zo een totaalconcept te kunnen bieden aan gasten. Franchisegevers Ragonda en John Buiting hadden al meerdere jaren cafetaria Plaza de Tol in Tiel-Oost. Ze wilden een nieuwe uitdaging en startten in 2009 met Daisy’s. Na de benodigde opleidingen en trainingen zijn ze erin geslaagd om heerlijk ijs te bereiden. Er wordt alleen maar gewerkt met de beste ingrediënten en originele Italiaanse ijsmachines. Regelmatig zullen er nieuwe smaken uitgeprobeerd worden, maar alleen het beste is goed genoeg om verkocht te mogen worden. Thomas Lijten (17) is franchisnemer en de jongste ijsmaker van Nederland met zijn ijssalon Daisy in Veenendaal. Hij heeft de zaak warm ingericht, om zijn gasten een thuisgevoel te geven. Daisy’s Veenendaal beperkt zich in de coronatijd tot het bezorgen.

Thoomesplein 3,
3901 TN Veenendaal

06 – 47 92 03 86
[email protected]

 

Kyldo Art & Design

KYLDO IS EEN KETEN KUNST- EN KADOWINKELS GEVESTIGD IN DIVERSE STEDEN IN NEDERLAND EN DUITSLAND MET DAARNAAST EEN UITGEBREIDE WEBSHOP. VOORHEEN STONDEN DE WINKELS BEKEND ALS “ALUMINIUM KUNST”.

“WIJ ONDERSCHEIDEN ONS NOG STEEDS DOOR EEN GROTE COLLECTIE EIGEN MERK ALUMINIUM WANDKUNST. ONZE GEHELE COLLECTIE WANDKUNST WORDT MET DE HAND GESLEPEN OF GEBORSTELD IN COMBINATIE MET AIRBRUSH TECHNIEK , KLASSIEK OLIEVERF OF ACRYL. DAARNAAST BIEDEN WE EEN CONTINUE WISSELEND ASSORTIMENT WOONACCESSOIRES AAN DAT UNIEK IS VOOR DE REGIO VAN DE VESTIGING.”

BIJ KYLDO VINDT U GEEN DERTIEN IN EEN DOZIJN KOOPJES, MAAR STIJLVOLLE CADEAUS, VAAK VOORZIEN VAN EEN CERTIFICAAT. EEN GREEP UIT ONZE WOONACCESSOIRES: LORANTO GLASWERK, OZZARO KRISTAL, COW PARADE & ELEPHANT PARADE, LES CHATS DE DUBOUT, POMME PIDOU, GUILLERMO FORCHINO EN FERDISIGN LAMPEN EN KLOKKEN.

“HET SUCCES VAN KYLDO IS VOORAL DE UITSTEKENDE SERVICE EN OER-HOLLANDSE NO-NONSENS INSTELLING. EEN GOED VOORBEELD HIERVAN IS DE VRIJBLIJVENDE THUIS-TEST-SERVICE DIE WE BIEDEN VOOR ONZE WANDKUNST. WILT U WETEN OF EEN STUK TOT Z’N RECHT KOMT IN UW INTERIEUR DAN KOMEN WE GRAAG LANGS MET UW UITGEKOZEN STUK EN VOORZIEN U VAN DEGELIJK EN EERLIJK ADVIES. VOOR DEZE SERVICE BRENGEN WE GEEN KOSTEN IN REKENING, GEEN KLEINE LETTERTJES OF VERBORGEN KILOMETERVERGOEDING. EEN TEVREDEN KLANT IS ONZE DRIJFVEER.”

Kyldo Art & Design

Markt 20

3901DN Veenendaal

06-46318467

[email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen