‘Zonder kinderen'

06 okt 2023, 5:11 Nieuws
slider
VEENENDAAL - Het theatercollectief Supervrouwen Speelt brengt het publiek op zaterdag 4 november een unieke en boeiende voorstelling die de complexiteit van de kinderwens verkent. "Zonder Kinderen" biedt een frisse kijk op dit universele thema door middel van humor, dans, zang en beweging.
De voorstelling geeft het podium aan drie supervrouwen met elk hun eigen perspectief op de kinderwens. Met diepgang en authenticiteit delen zij hun beslissingen, ervaringen en de impact daarvan op hun levens. Het resultaat is een meeslepende voorstelling die het publiek aan het denken zet, maar ook regelmatig in lachen doet uitbarsten. Met een combinatie van humor en diepgang weet "Zonder Kinderen" het publiek te raken en te entertainen. Het theatercollectief belooft een onvergetelijke ervaring voor theaterliefhebbers in Veenendaal en omstreken.
De voorstelling vindt plaats in Ontmoetingshuis Onder Ons in Veenendaal op 4 november 2023. Kaartverkoop en informatie: Kaartjes voor "Zonder Kinderen" zijn verkrijgbaar via de website www.supervrouwenspeelt.nl