Zomersportweek voor basisschoolkinderen

20 jun , 9:51 Nieuws
zomersportweek triatlon 1
VEENENDAAL - Sportservice Veenendaal houdt ook dit jaar weer de Zomersportweek. Rond de korfbalvelden van SKF op Sportcomplex De Groene Velden kunnen kinderen tot en met 12 jaar een week lang verschillende takken van sport uitproberen. Samen met een groot aantal Veenendaalse sportverenigingen verzorgt Sportservice de sportweek van 15 tot en met 18 juli 2024.
“Als het volgend jaar weer wordt georganiseerd, is Vincent er weer bij,” schreef Corinne van Dijk in de evaluatie van 2023. De Zomersportweek valt duidelijk in de smaak bij de Veenendaalse jeugd. “We organiseren de Sportweek nu al een paar jaar en de belangstelling groeit nog steeds. Helaas kunnen we niet meer dan 240 kinderen plaatsen,” aldus Harm Jan van Ginkel (Sportservice Veenendaal). Tijdens de Zomersportweek maken de kinderen kennis met een gevarieerd aanbod van bekende en minder bekende sporten, zoals triatlon, judo, badminton, honkbal, tafeltennis, voetbal, karate, korfbal, volleybal, frisbee, hockey, kickboksen, tennis en atletiek.
“We beginnen ’s morgens rond 9 uur met het programma, dat tot ongeveer 12.30 uur duurt. We vragen een kleine vergoeding van €10 per deelnemer, maar we betrekken ook het bedrijfsleven bij deze sportweek, zodat we elke dag nog wat extra’s kunnen bieden,” zegt Van Ginkel geheimzinnig.
Aanmelden kan 14 juni 2024 vanaf 12.00 uur op de website https://www.sportserviceveenendaal.nl/activiteiten/zomersportweek .