Zingen in een koor

21 sep , 11:21 Nieuws
jedaja 34
VEENENDAAL - Houd je van zingen, en vooral van samen zingen? Of hebt u een kind dat graag zingt? Dan is er goed nieuws. Kinder- en tienerkoor Jedaja in Veenendaal is op zoek naar nieuwe leden.
Het koor bestaat sinds 2015 en treedt regelmatig op tijdens concerten, kerkdiensten en festiviteiten in de gemeente Veenendaal.
‘Onlangs zongen we bijvoorbeeld op de Uitmarkt en in april brachten we de musical Esther op de planken’, vertelt dirigente Wilna Sierksma. ‘De komende maanden werken we toe naar een tweedaags evenement met Kerst. En volgend voorjaar geven we een groot concert, dat we als koor helemaal zelf verzorgen, rondom het thema: “Rode wangen”.’
De liedjes die Jedaja zingt, gaan over alledaagse dingen, zoals vakantie of sporten, maar ook over liefde, vriendschap, de Bijbel, God en elkaar.
Naast zingen is er ook aandacht voor zaken als ‘hoe sta je op een podium?’ en ‘hoe kan ik zorgen dat de mensen mij kunnen verstaan?’ Ook wordt er aandacht besteed aan mimiek en beweging.
Jedaja is een christelijk kinder- en tienerkoor. De naam betekent ‘de Here loven’. ‘Dat is ook het belangrijkste wat we elke week doen’, zegt Sierksma.
Voor wie zin heeft om mee te doen of te komen kijken: de repetities zijn elke donderdagmiddag in gebouw Onder Ons, Fluiterstraat 26, van 16.00-16.45 uur (Jedaja KIDS, kinderen uit groep 3, 4 en 5 van de basisschool) en van 16.45-17.30 uur (Jedaja YOUNG, kinderen uit groep 6, 7 en 8).
Kinderen mogen twee keer vrijblijvend een repetitie meemaken. Gezellig is het er altijd: grote kans dat je daarna lid wilt worden!
Meer info:
Foto: Plezier in zingen bij een optreden van Jedaja
Beeld: Frans van Holsteijn