Vroegere openingstijd winkels op zon-en feestdagen

13 mrt 2019, 21:24 Nieuws
bernard van kreelpoort 1 b
VEENENDAAL - De gemeenteraad bespreekt in april een initiatiefvoorstel van de fractie van Lokaal Veenendaal. Deze partij stelt de raad voor om het tijdsvenster van de winkelopenstelling op zon- en feestdagen te verschuiven van 13.00 – 18.00 uur naar 12.00 – 17.00 uur.
Op 21 december 2017 heeft de raad ingestemd met een algemene vrijstelling voor een aantal aangewezen categorieën winkels in de levensmiddelenbranche en bouwmarkten en een vrijstelling van maximaal 12 x per jaar voor het openstellen van winkels in het kernwinkelgebied op zon- en feestdagen met het tijdvenster van 13.00 – 18.00 uur. De fractie van Lokaal Veenendaal stelt de raad nu voor om het tijdsvenster van de winkelopenstelling te verschuiven naar 12.00 – 17.00 uur en de Verordening Winkeltijden Veenendaal op dat punt te wijzigen.
Uw mening
De raad bespreekt het initiatiefvoorstel van Lokaal Veenendaal tijdens de vergadering van de raadscommissie in april. Wilt u uw mening geven? De raad neemt die inbreng graag mee bij het bepalen van een standpunt. Als u wilt inspreken, dan verzoeken wij u zich aan te melden. Dit kan tot op de dag van de commissievergadering, bij voorkeur voor 13.00 uur, bij de raadsgriffie via (0318) 538 538 of via [email protected]
. In de raadsvergadering van dinsdag 16 april neemt de raad een besluit over het initiatiefvoorstel. Voor inhoudelijke vragen over het initiatiefvoorstel verwijzen wij u naar de indienende fractie.
Inhoudelijke vragen
De volledige inhoud van het initiatiefvoorstel kunt u hier raadplegen . Voor inhoudelijke vragen over het initiatiefvoorstel verwijzen wij u naar de indienende fractie.
brouwersgracht 1 b
bernard van kreelpoort 2 b
hoofdstraat 2 b