'Veenendaal lacht' met stand up comedians in de foyer

27 sep , 11:32 Nieuws
kopie van veenendaal lacht 1 2
VEENENDAAL - Regelmatig kan het publiek van Theater Lampegiet genieten van verschillende soorten verrassingscabaret in de foyer van het theater. Omdat deze blind date met meerdere comedians op een avond zo succesvol zijn geworden, is er op woensdag 9 oktober een extra editie van Veenendaal lacht toegevoegd aan de agenda.
Op een avond van Veenendaal lacht wordt de foyer van Theater Lampegiet omgetoverd tot een stand up comedyclub, waarbij er een tijdelijk podium wordt geplaatst. Op één avond maakt de bezoeker kennis met zes tot acht beginnende en ervaren cabaretiers die hun nieuwste materiaal uitproberen. Soms is dit materiaal echt steengoed, andere keren juist niet. Van tevoren heeft het publiek geen idee wie er het podium betreedt.
Veenendaal lacht wordt georganiseerd door AOT Events, wat jaarlijks meer dan 150 comedyshows op touw zet in binnen- en buitenland. Dit theaterseizoen staan Veenendaal lacht maar liefst vier keer in Theater Lampegiet.
Meer informatie Woensdag 9 oktober 2024 in de foyer van Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €13,50 via www.lampegiet.nl.