Tweede seizoensdeel Lampegiet van start

29 okt 2021, 18:07 Nieuws
voelbaar live zonder logo
VEENENDAAL - Donderdag, 4 november vanaf 10:00 uur start bij Theater Lampegiet de verkoop van de voorstellingen die in januari tot en met juni 2022 gespeeld worden.
De voorstellingen tot en met december worden al vanaf augustus verkocht. Directeur Patrick Marcus: “Theaterbezoek is alweer enige maanden mogelijk. Het seizoen is door de onzekere tijd iets voorzichtiger gestart dan andere jaren. Mensen hebben na de Corona lockdown het uitgaan iets minder in het vizier, maar we zijn aangenaam verrast door de gepassioneerde positieve reacties en verkoopaantallen. We zien de belangstelling per week toenemen en hebben vertrouwen in de toekomst. Het publiek dat we ontvangen is zo hartverwarmend enthousiast dat het allemaal weer kan. Dat sterkt ons in de overtuiging dat mensen de beleving van het theater weer live willen ervaren.”
De agenda zit voller dan ooit,omvat alle theatergenres en bestaat deels nog uit uitgestelde voorstellingen van afgelopen seizoen, die nu worden ingehaald. Nieuw toegevoegd zijn namen zoals Youp van ’t Hek, Henk Poort, Yentl en de Boer, Patrick Laureij, Veldhuis en Kemper, René van Meurs, Giovanca als Diana Ross en Scapino ballet. Een overzicht van alle voorstellingen staat op de website lampegiet.nl en in de flyer die af te halen is bij de kassa van Theater Lampegiet.Vanaf januari zijn er ook weer muziekvoorstellingen van jong tot oud in Spectrum, door Lampegiet geprogrammeerd.
December feestmaand
Net als ieder jaar staan er voor december prachtige familievoorstellingen gepland. Zoals Tineke Schouten, The AfricanMamas, Dolfje Weerwolfje, Canto Ostinato en de rondreizende musical Rocky Horror show. Stuk voor stuk voorstellingen om voor warm te lopen en helemaal los te komen van de buitenwereld. Op zondagmiddag 19 december zal in navolging van vorig jaar een gratis buitenspektakel op het theaterplein worden georganiseerd.