Trefpunt #duurzaam in Passage weer open

27 mei 2021, 10:32 Nieuws
duurzaam trefpunt
VEENENDAAL - Het Trefpunt #duurzaam en is vrijdag 28 en zaterdag 29 mei weer open. "Wil jij gratis energieadvies voor je huis? Kom langs aan de Passage 24, want onze deskundige adviseurs staan voor je klaar! Maak wel van tevoren even een afspraak via [email protected] ", aldus een medewerker. "Of wil je een leuk, duurzaam cadeau? Kom langs bij de pop-up store van Veenendaal4Fair. Hiervoor is een afspraak niet nodig."
Wil je je huis energiezuinig maken, maar weet je niet precies hoe je dit het beste kunt doen? De Energieambassadeurs van het Trefpunt geven je graag meer informatie. Ook kun je er verschillende (isolatie)materialen en apparaten bekijken waarmee je je huis energiezuiniger kunt maken.

Openingstijden

Trefpunt Duurzaam in Veenendaal
Je vindt Trefpunt#Duurzaam in het overdekte winkelcentrum van Veenendaal (Passage 24). Het Trefpunt is in eerste instantie alleen open op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Later ook weer op donderdagen. Er mag maar één bezoeker per keer naar binnen. Om te voorkomen dat je niet naar binnen kunt, vragen we je om vooraf een afspraak te maken. Stuur een mail naar [email protected] en laat weten wanneer je langs zou willen komen. Ook is het handig als je alvast laat weten welke vraag je hebt. In het Trefpunt moet je zoals in iedere winkel een mondkapje dragen, op de gesprekstafel staan spatschermen, zodat daar de mondkapjes af kunnen.

Duurzame producten op één plek

"Eindelijk kunnen we weer bezoekers ontvangen!. We hebben nog meer eerlijke, duurzame en verantwoorde artikelen ingekocht. Maar ook heeft de locatie een nieuwe uitstraling gekregen. Fris en overzichtelijk zijn de producten opgesteld. Echt een aanrader om eens binnen te stappen en laat u informeren over de veelheid aan leuke cadeautjes en praktische gebruiksartikelen. Maar vooral. Wij kunnen u het verhaal vertellen achter die bijzondere en met zorg geselecteerde producten. Vandaar ook dat het tijd werd voor een andere naam: DuZa4Fair. Duurzame zaken van Veenendaal4Fair. Op deze locatie zult u verrast worden welke leuke, interessante duurzame producten er te koop zijn. Vraag ook naar de mogelijkheden om een leuk cadeautje te bestellen", aldus een medewerker.
De pop up store zal elke vrijdag en zaterdag geopend zijn van 10.00 tot 16.00 uur.

Ook energie-ambassadeur worden?

Energie-ambassadeurs zijn vrijwilligers die een uitgebreide training hebben gevolgd over het energiezuinig maken van woningen. Wil je ook energieambassadeur worden? "We zoeken mensen die één of meerdere dagdelen inwoners willen helpen in het Trefpunt. Interesse? Stuur dan een mail naar: [email protected] ."
Advies bij trefpunt duurzaam