Theater Lampegiet start kaartverkoop nieuw theaterseizoen

22 mei , 8:43 Nieuws
lampie
VEENENDAAL - Theater Lampegiet trapt donderdag 30 mei af met de voorverkoop van theaterseizoen 2024 – 2025, een seizoen waarin het theater de kracht van expressie omarmt. Op het toneel kan elke artiest op zijn eigen, unieke manier de diepten van gevoel en expressie verkennen. Soms goed te omvatten in woorden, soms juist beter uit te beelden in beweging en mimiek. Onder het motto “ode aan expressie” viert Theater Lampegiet expressie in alle vormen en maten, doormiddel van een scala aan prachtige voorstellingen.
Er zijn talloze manieren om expressie over te brengen, van non-verbale gebaren en gezichtsuitdrukkingen tot de kracht van stem en muziek. Elk woord draagt gewicht, elke klank draagt emotie. Maar taal gaat verder dan enkel woorden; het kan ook worden geuit in de vloeiende bewegingen van een danser, waarbij zwaartekracht wordt getrotseerd terwijl er een wereld aan inspanning achter schuilgaat.
Start verkoop seizoen 24/25
Op donderdagochtend 30 mei start de algemene voorverkoop voor dit expressieve seizoen. Vanaf 10:00 uur kunnen theaterliefhebbers via lampegiet.nl zelfstandig tickets boeken. Voor degene die graag wat extra uitleg wil hebben, of wie simpelweg gezellig naar het theater wil komen, staan de kassamedewerksters van Theater Lampegiet klaar. Zowel telefonisch als aan de balie worden bezoekers graag geholpen.
Theater Lampegiet vindt het belangrijk om met theater de wereld een beetje kleurrijker maken. Cultuur heeft namelijk de kracht om het leven een mooier te maken, met iedere bijzondere, expressieve voorstelling. Vanaf donderdag 23 mei is het programma te vinden op lampegiet.nl, vanaf dan is ook de nieuwe theaterbrochure af te halen bij de theaterkassa.