'The Story' van Crazy Little Things is ode aan Queen

22 okt 2022, 6:50 Nieuws
promobeeld crazy little things queen the story liggend fotocredits don cruscio
VEENENDAAL - De zevenkoppige band Crazy Little Things brengt donderdag 4 november met de voorstelling Queen: The Story een ode aan de Britse groep rond Freddy Mercury . Nu Queen weer volop in de belangstelling staat, gaat dit ensemble terug naar de diepste essentie van deze wereldberoemde band.
Elf jaar na de dood van zanger en frontman Freddy Mercury, is de muziek van de rockband Queen nog altijd legendarisch. Hits als We Will Rock You, I Want to Break Free en Bohemian Rhapsody worden altijd luidkeels meegezongen wanneer ze op de radio voorbij komen.
Muziekgroep Crazy Little Things laat met Queen: The Story zowel de hardrock kant, als de subtiliteit zien van de bandleden van en hun muziek. De voorstelling is gemaakt met het diepste respect naar de mannen van Queen en is een bekentenis van liefde voor het nalatenschap van de band.
In korte tijd groeide Crazy Little Things uit tot een ware sensatie. Na optredens op verschillende grote podia en festivals, komt de zevenkoppige band nu met een speciaal theaterprogramma, waarin ze teruggaan naar de essentie van de Queen muziek.
Meer informatie
Vrijdag 4 november 2022 in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €27,50 viawww.lampegiet.nl