Scenario's onderwijshuisvesting Veenendaal-oost

23 mei 2021, 12:03 Nieuws
ontmoetingshuis 1
VEENENDAAL - Op verzoek van de gemeenteraad zijn voor de oplossing van de huisvestingsproblematiek van scholen in Veenendaal-Oost verschillende mogelijkheden in kaart gebracht inclusief de financiële consequenties. De raad wordt nu gevraagd om aan te geven welk scenario de voorkeur heeft. Op basis van de uitkomst van deze consultatie stelt het college het definitieve voorstel ter besluitvorming op. In juni 2021 kan de raad dan een besluit nemen over de onderwijshuisvesting in Veenendaal-oost. De raad bespreekt het onderwerp tijdens de vergadering van de raadscommissie op woensdag 26 mei.
D66 diende met diverse mede-indieners een motie in tijdens de raadsvergaderingen in april en mei. De fracties wilden aanvullende criteria bij de uitwerking van de scenario’s voor de onderwijshuisvesting in Veenendaal-oost, maar deze motie werd verworpen.
Bent u betrokken bij dit onderwerp op de agenda en wilt u uw mening geven? De raad vergadert vanwege corona digitaal. Er zijn daarom verschillende mogelijkheden om in te spreken. Stuur een e-mail naar voor meer informatie en aanmelden. In juni besluit de raad over dit onderwerp.