Reconstructie Industrielaan bijna klaar

07 nov 2019, 13:08 Nieuws
industrielaan
De reconstructie van de Industrielaan is bijna klaar. Maandag 11 november starten we met de laatste fase: kruispunt Boompjesgoed-Industrielaan
-Ambachtsstraat. Daarna gaat de Industrielaan op 20 december weer open. Voor fietsers is de hele kruising afgesloten en voor automobilisten is de oversteek van de Boompjesgoed richting Ambachtsstraat en omgekeerd afgesloten. Je kunt met de auto nog wel de Industrielaan op richting oost.
Van 29 juli tot 20 december 2019 werkt aannemer KWS aan de reconstructie van het deel van de Industrielaan tussen de kruising Kerkewijk en de Laan der Techniek. Tijdens de reconstructie wordt ook het bestaande vuilwaterriool gerenoveerd en een nieuw hemelwaterriool aangebracht.

Tijdelijke verbinding richting Rondweg-oost

Er is een tijdelijke verbinding (bypass) voor gemotoriseerde verkeer, met een maximale hoogte van 2,5 meter, vanaf de Kerkewijk richting Rondweg-oost.

Afsluiting en omleidingen

Fietsverkeer
  • De fietspaden op de Industrielaan zijn in beide richtingen afgesloten.
  • Van 11 tot en met 29 november en van 16 tot 20 december is de kruising Boompjesgoed-Industrielaan-Ambachtsstraat voor fietsers afgesloten. Fietsers worden omgeleid via Vijftien Morgen-Het Holle Goed (oversteek naar) Zuivelstraat-Uiverstraat en omgekeerd.
Gemotoriseerd verkeer
  • Vanaf 7 augustus is het deel tussen Boompjesgoed en de kruising Kerkewijk afgesloten.
  • Vanaf 26 augustus is ook het deel tussen Laan der Techniek en de kruising Boompjesgoed afgesloten. De Laan der Techniek blijft wel bereikbaar.
  • Van 11 november tot 20 december is de oversteek van de Boompjesgoed richting de Ambachtsstraat en omgekeerd afgesloten.
Voetgangers
Voetgangers kunnen gebruik blijven maken van de voetpaden.

Gezondheidscentrum Veenendaal

Het Gezondheidscentrum Veenendaal aan de Nijverheidslaan 1-3 is via de bypass en de Laan der Techniek bereikbaar.

Op de hoogte blijven?

Wilt u tijdens de reconstructie op de hoogte blijven van de werkzaamheden? Download dan de KWS-app. Heeft u vragen, neem dan contact op met Wim van Beek, toezichthouder gemeente Veenendaal. Hij is bereikbaar op telefoonnummer (0318) 538 538 en via mail [email protected].