Rap workshop ‘On the spot’

04 feb 2022, 11:47 Nieuws
workshop rap
VEENENDAAL - Houd je van hiphop, schrijven en performen? En is het jouw droom om misschien wel ooit op het podium te staan met je eigen rapteksten? Leer hoe je jouw eigen hiphopmuziek kan maken én performen in De Cultuurfabriek!
Tijdens de gratis workshop ‘On the spot’, op zondagmiddag 13 februari, ga je samen met Veenendaalse rapper en beatmaker Opha aan de slag om teksten te schrijven en deze op hiphop-muziek te performen. Op ter plekke geproduceerde beats leer je alle ins en outs van het rappen, maar ook hoe je moet freestylen. Deze workshop is geschikt zowel voor beginnende als gevorderde schrijvers.

Aanmelden

De workshop vindt plaats op zondag 13 februari van 14.00 uur tot 16.00 uur. Reserveer alvast gratis een plekje! Je kan tickets reserveren via de servicebalie van De Cultuurfabriek of via www.bibliotheekveenendaal.nl .
De Fabriek op Zondag wordt mede mogelijk gemaakt door Veenendaal Fonds en MAAK Veenendaal.
De Fabriek op Zondag
Er is elke zondag wel iets te beleven in De Cultuurfabriek. Bekijk alle zondagactiviteiten op www.bibliotheekveenendaal.nl/defabriekopzondag . Meld je aan via de website of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.