Pakjeplek.nl moet nieuwe ondernemers naar centrum trekken

24 okt 2022, 16:27 Nieuws
lokken
VEENENDAAL - Gemeente Veenendaal en Winkelstad Veenendaal slaan handen ineen om nieuwe ondernemers voor de binnenstad te interesseren. Pakjeplek.nl moet ondernemers laten zien dat Veenendaal dé plek in de regio is om je te vestigen. Op dit platform komt alle relevante informatie over ons centrum samen. Samen werken we aan een gezellige, goedgevulde binnenstad.
Pakjeplek.nl toont alle relevante cijfers over het centrum. Het laat met persoonlijke verhalen zien dat Veenendaal een binnenstad is waar ondernemers trots zijn op hun plek. En het toont dat ondernemers samenwerken en samen met de gemeente investeren in een gezellig centrum. Het platform ondersteunt op deze manier ook makelaars die gebouwen verhuren of verkopen in de binnenstad.
Henny Jansen, Binnenstadsmanager bij Winkelstad Veenendaal: "Veenendaal is een middelgrote plaats met een enorme regionale aantrekkingskracht. We zien dat steeds meer ondernemers de weg naar Veenendaal weten te vinden. Maar niet iedereen is bekend met alle cijfers, de samenwerkingen en andere informatie over onze binnenstad. Met dit platform willen we daar verandering in brengen. En laten zien dat Veenendaal dé plek is om je te vestigen. Pak je plek!"
Dylan Lochtenberg, Wethouder Binnenstad bij Gemeente Veenendaal: “Ik ben trots op onze binnenstad en alle ondernemers. En geloof dat Veenendaal ook voor groeiende of grotere ondernemingen heel interessant is. Maar liefst 49 procent van onze bezoekers komt van buiten Veenendaal. We hebben dan ook een echte regiofunctie. Op pakjeplek.nl bundelen we nu alle relevante informatie over ons centrum op één plek. Hopelijk kunnen we snel nog meer nieuwe ondernemers verwelkomen in ons mooie centrum!”