Nicki Bullinga vertelt over ‘Zoektocht naar Brechje’

18 apr 2023, 14:34 Nieuws
boek
VEENENDAAL - Breng de geschiedenis tot leven! Dat is de lijfspreuk van schrijfster Nicki Bullinga voor het schrijven van kinderboeken. De schrijfster van historische jeugdboeken en volwassenenromans brengt zondag 23 april een bezoek aan de Bibliotheek in Veenendaal om het te hebben over haar laatste boek: ‘Zoektocht naar Brechje’. Kinderen vanaf 11 jaar kunnen hierbij zijn!
In het boek ‘Zoektocht naar Brechje’ is de hoofdpersoon Sanne net verhuisd naar Utrecht. Als ze onder de Domtoren staat, hoort ze stemmen en ziet ze beelden van een meisje uit het verleden, dat op haar lijkt. Sanne gaat uitzoeken wie het meisje is. Het boek speelt zich af in het rampjaar 1672, waar kinderen al veel over hebben geleerd dit schooljaar.
Schrijversbezoek
Nicki Bullinga komt langs op zondag 23 april, van 14:00 t/m circa 14:45 uur. Kinderen vanaf ongeveer 11 jaar kunnen hierbij zijn. Ook kunnen ze vragen stellen en boeken laten signeren. Tickets kosten €2,50 per kind en zijn te koop via de website van de Bibliotheek (www.bibliotheekveenendaal.nl) of bij de klantenservice van De Cultuurfabriek.