Liedjes langs alle facetten van de liefde

12 sep , 19:27 Nieuws
la vida rosa canne van zantwijk 1
VEENENDAAL - De veelzijdige zangeres Rosa da Silva neemt in haar tweede soloprogramma het publiek in Spectrum Veenendaal op vrijdag 27 september mee in haar zoektocht naar haar eigen weg, langs alle facetten van de liefde.
A vida rosa is een muzikale voorstelling vol luisterliedjes, flinke uithalen met een knipoog naar Americana en Bossanova. Rosa stelt zich kwetsbaar op, zonder haar strijdlust te verbloemen. 
Sinds de geboorte van haar dochter, vraagt Rosa da Silva zich af of ze wel haar eigen weg heeft bewandeld. Is haar leven wel zo rooskleurig geworden als ze had verwacht? In A vida rosa maakt ze het publiek onderdeel van de zoektocht naar antwoorden en dit doet ze door zich te storten op verschillende facetten van de liefde. De liefde voor haar exen, die voor haar dochtertje en zelfs de liefde voor de magische handen van de fysiotherapeut. In rap tempo laat Rosa gevatte scènes elkaar opvolgen. De anekdotes en komische passages worden afgewisseld met een sterk staaltje fado. Zang en tekst versmelten met elkaar terwijl Rosa vol detail beelden schetst en personages imiteert. Rosa vertelt de kijker over alle goedbedoelde adviezen van de mensen om haar heen en probeert aan het eind van de avond een compleet nieuwe “Rosa” te laten zien.
Meer informatie Vrijdag 27 september 2024 in Spectrum Veenendaal, georganiseerd door Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 20:15 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €19,50 via www.lampegiet.nl.
Foto:
La Vida Rosa (fotograaf: Anne van Zantwijk)