Eerbetoon aan Neil Young

17 sep 2023, 6:17 Nieuws
de man die denkt dat henru en gijsbert
VEENENDAAL - Henri de Vries en Gijsbert Diteweg brengen vrijdag 22 september een eerbetoon aan de legendarische Canadese singer-songwriter Neil Young. Theater Lampegiet organiseert dit intieme theaterconcert in de zaal van Spectrum. In de voorstelling wordt het liefdesleven van Young verkend via zijn liedjes en met persoonlijke anekdotes.
Neil Young wordt door veel muziekkenners beschouwd als een icoon van de rockmuziek en hij heeft generaties van muzikanten geïnspireerd met zijn songs. Henri de Vries en Gijsbert Diteweg zijn twee van die geïnspireerde artiesten. In De man die denkt dat ie Neil Young is verweven De Vries en Diteweg het leven van Young met dat van henzelf, aan de hand van Young’s muziek.
De man die denkt dat ie Neil Young is neemt het publiek mee op een reis door Young’s liefdesleven. Het motto van de avond is ‘Pardon my Heart’, passend bij de boodschap en het gevoel dat Young’s liedjes overbrengen op De Vries en Diteweg.
Muzikale pareltjes in Spectrum
Deze voorstelling is de eerste in een reeks van zes muzikale voorstellingen die Theater Lampegiet in samenwerking met muziekschool De Muzen in Spectrum Veenendaal organiseert. De zaal van Spectrum aan het Kees Stipplein heeft een setting dicht bij de artiest, die past bij de persoonlijke sfeer van deze speciaal hiervoor geprogrammeerde voorstellingen.
Meer informatie
Vrijdag 22 september 2023 I De voorstelling begint om 20:15 uur. Deze voorstelling vindt plaats in Spectrum Veenendaal aan het Keesstipplein. Tickets zijn verkrijgbaar voor €19,00 via www.lampegiet.nl