Delusion is dans van Oxygen met visuele hoogstandjes

25 feb 2023, 6:38 Nieuws
oxygen delusion lg kleiner
VEENENDAAL - De dansvoorstelling Delusion op donderdag 2 maart is een visueel hoogstandje dat het publiek door het gebruik van illusies constant op het verkeerde been zet. Dansgezelschap Oxygen, onder leiding van choreograaf Jennifer Romen, neemt je mee in een reis van een adolescent die volwassen wordt.
Delusion is Romens eerste avondvullende voorstelling en bestaat uit drie delen. Met dans, lichtspel, visuele illusies en props is niets wat het lijkt. In de drie delen van de voorstelling, die vloeiend in elkaar overlopen, volgt het publiek een verhaal over volwassen worden. Onderwerpen als prestatiedruk en social media komen langs, in combinatie met solo’s en visuele effecten. Licht speelt hier een verbindende factor.
Onder leiding van choreograaf Jennifer Romen wist Oxygen met hun strakke choreografieën en beeldende illusies al indruk te maken bij verschillende nationale en internationale danscompetities en televisieprogramma’s als Dance As One en de Franse versie van Got Talent. Delusion is een verbluffende, ontroerende en tot in de puntjes uitgevoerde coming-of-age voorstelling die een breed publiek raakt.
Donderdag 2 maart 2023 in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 19:30 uur.
hr dsc6150 oxygen jennifer romen delusion irene van wel fotografie