Cabaretduo Beth en Flo met absurdisme, virtuoos pianospel en samenzang

06 mei 2023, 6:19 Nieuws
beth flo copyright curly and straight kleiner
VEENENDAAL - In Niet wat je denkt op vrijdag 19 mei bestormen Beth en Flo de theaterzaal met absurdistische scènes, virtuoos pianospel en sprankelende samenzang. Ze breken met de gebruikelijke regels van de klassieke concertwereld. Want waarom zou je niet gewoon eens Rachmaninov spelen met een prei in je binnenzak?
In Niet wat je denkt wordt klassieke muziek afgewisseld met cabaret. Het duo haalt inspiratie uit de klassieke muziekwereld en ook uit het dagelijkse leven. Ze laten zien dat klassieke muziek niet saai is, maar vol energie zit. En dat laten ze graag aan het publiek horen.
Beth en Flo, ook bekend als Elsbet Remijn en Claudette Verhulst, studeerden aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, waar zij beiden hun Masterdiploma klassiek piano behaalden. In 2020 kwam het duo, dat erom bekend staat de grenzen van het klassieke concert te verleggen, tot de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival.
Deze voorstelling is georganiseerd door Theater Lampegiet en vindt plaats in Spectrum (De Muzen) aan het Kees Stipplein in Veenendaal.
Meer informatie
Vrijdag 19 mei in Spectrum Veenendaal I De voorstelling begint om 20:15 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €19,50 viawww.lampegiet.nl