Boekstartdag met beweegkriebels en kartonnendozenpret

29 mei 2023, 12:55 Nieuws
beweegkriebels
VEENENDAAL - Het is Boekstartdag op zaterdag 3 juni in de openbare bibliotheek in De Cultuurfabriek. De allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders krijgen deze dag een extra hartelijk welkom. Doe samen met je kindje mee aan een leuke activiteit en ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn.
De bibliotheek is er voor alle leeftijden, ook voor je baby, dreumes of peuter. Op de Boekstartdag kun je tussen 10.00 en 12.30 uur op de jeugdafdeling komen knutselen, kleuren of lekker spelen! Er liggen allerlei spelletjes en leuk speelgoed van Speelotheek Veenendaal klaar. Snuffel bij de mini-boekverkoop naar leuke baby- en peuterboekjes en ga zelf samen eindeloos boekjes voorlezen op de Boekenberg of doe mee met toffe activiteiten!
Beweegkriebels: 10.30 – 11.00 uur
Speciaal voor kinderen van 1 en 2 jaar wordt er een beweegfeestje gehouden! Met het prentenboek ‘Mijn eerste Yogaboek’ gaan we samen leuke, simpele yoga houdingen op (achtergrond)muziek doen. Deze yoga is ideaal voor jonge kinderen omdat het gaat om bewegingen die kinderen van nature aannemen als ze spelen.
Mega Kartonnendozenpret: 11.30 – 12.15 uur
Een tof bouwfestijn voor kinderen van 3 t/m 6 jaar! We lezen voor uit het verhaal ‘Wat doe je met een doos’. Daarna krijgen kinderen hun eigen kartonnen doos die ze helemaal mogen versieren en daarna gaan we natuurlijk van alles bouwen! Let op: er is maar plaats voor maximaal 20 kinderen, dus wees op tijd met reserveren! Dit kan via bibliotheekveenendaal.nl/boekstartdag
beweegkriebels2
Neem je knuffel mee!
Gaat jouw knuffel ook overal mee naartoe? BoekStartdag vier je samen, dus je knuffel mag gewoon mee naar onze activiteiten. Download op de website het speciale knuffelkaartje en kleur ‘m mooi in.