Blind date met ervaren cabaretiers in verrassingsshow in Theater Lampegiet

22 sep , 11:16 Nieuws
wie is het 1
VEENENDAAL - Op zaterdag 28 september is er weer een verrassingscomedyshow Wie is het? in Theater Lampegiet. Tijdens deze avond worden bezoekers getrakteerd op niet één, niet twee, maar wel drie tot vier optredens van bekende of ervaren cabaretiers en comedians. Wie er precies op het podium staat, blijft een verrassing tot het moment dat de artiesten het podium betreden.
Bij Wie is het? kunnen bezoekers zich verheugen op een unieke 'blind date' met meerdere cabaretiers of comedians. Elke artiest brengt een set van 20 tot 30 minuten, wat zorgt voor een afwisselend en dynamisch programma. Vorige edities bevatten optredens van onder anderen Roué Verveer en René van Meurs. Voor deze artiesten is deze avond vaak een kans om nieuw materiaal uit te proberen.
De show wordt wederom georganiseerd door Theater Lampegiet in samenwerking met AOT Events, bekend van succesvolle avonden als Veenendaal Lacht en Bazinga. In tegenstelling tot die shows, vindt Wie is het? plaats in de grote zaal en staan er alleen artiesten met bewezen ervaring op het podium. Het publiek kan zich dus gegarandeerd voorbereiden op een avond vol gelach.
Meer informatie Zaterdag 28 september 2024 in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €19,50 via www.lampegiet.nl