Belangrijk moment voor Taalhuis Veenendaal

12 sep 2022, 17:57 Nieuws
dsc 0127 1
VEENENDAAL - In de hal van De Cultuurfabriek werd op vrijdagochtend 9 september het gevelbordje onthuld, waarop te lezen is dat Taalhuis Veenendaal succesvol gecertificeerd is. De onthulling werd gedaan door wethouder Martijn Beek. Alle bij het Taalhuis betrokken organisaties en personen waren bij dit feestelijke moment aanwezig. Deze certificering is heel belangrijk voor het Taalhuis. Dit betekent namelijk dat zij aan belangrijke kwaliteitsnormen voldoen die gelden voor bibliotheek- en cultuurorganisaties. Met het certificaat heeft Taalhuis Veenendaal de bevestiging gekregen dat de organisatie, functies en diensten op een juiste manier uitgevoerd worden en dat aan alle kwaliteitsnormen wordt voldaan. Het certificaat is vier jaar geldig.
Over Taalhuis Veenendaal
In het Taalhuis worden laaggeletterden en anderstaligen geholpen met de Nederlandse taal. Tijdens het inloopspreekuur op dinsdagmiddag en woensdagochtend kan men binnenlopen om behoeftes te bespreken en te bepalen welk traject het beste past. Iedereen is welkom!
Word vrijwilliger bij het Taalhuis
Taalhuis Veenendaal is regelmatig op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij het begeleiden van laaggeletterden en anderstaligen. Op dit moment wordt er gezocht naar een vrijwilliger begeleider taalgroep. Kijk op www.bibliotheekveenendaal.nl voor meer informatie.
dsc 0159 1
dsc 0162 1
img 5408